top of page
Kestopigmentointi

Kestopigmentointi

Kestopigmentointi korostaa kasvojesi luonnollista kauneutta, säästät meikkausrutiineissa ja näytät aina huolitellulta.  Se sopii myös alopeetikoille ja niille, jotka eivät voi tai halua käyttää meikkiä.

Kulmien, silmänrajausten tai huulien pigmentointi vaatii yleensä kaksi käsittelykertaa. Pigmentointi  tehdään koneella, ja se on kuin tatuointia, mutta tässä tekniikassa neula ei mene yhtä syvälle ihoon.  Se kestää iholla n. 1-3 vuotta. Käsittelyssä käytetään steriilejä neuloja ja pintapuudutusainetta, joten se on käytännössä kivutonta. Pigmentointi haalistuu ajan mittaan jonkin verran, mutta sitä on myöhemmin helppo vahvistaa. 

Ensimmäiseen käsittelyyn on hyvä varata aikaa n. 2-3 tuntia. Toinen kerta tehdään aikaisintaan n. 4 - 6 viikon kuluttua ja siihen menee aikaa n. 1,5 - 3h, riippuen käsittelystä.

Pigmentointi, muodot ja sävyt, suunnitellaan ensin huolellisesti asiakkaan piirteisiin sopiviksi, asiakkaan toiveita kunnioittaen. Ensimmäinen pigmentointi haalistuu yleensä n. 40% ja on suositeltavaa käyttää hoitovoidetta hyvin ohuesti n. viikon ajan. Jos pigmentoituun kohtaan ilmaantuu rupea, sitä ei saa poistaa. Kovaa kuntoilua jossa hikoilee, tulee välttää muutamien ensimmäisten päivien ajan ja saunomista n. 2 viikon ajan.

KÄSITTELYN AIKANA PIGMENTOIJA KÄYTTÄÄ FFP2-MASKIA.

Silmänrajaus

Silmänrajaus

Puuterikulmat

Puuterikulmat

Puuterikulmat kestopigmentoinnilla

Puuterikulmat

Kevään hinnasto:

Puuterikulmat, 1 käsittelykerta 195,00

Vahvistus 110,00

 

Silmien rajaukset, 1 käsittelykerta 195,00

Vahvistus 110,00

 

Huulten rajaus + täyttö, 1 käsittelykerta 225,00

Vahvistus 110,00

 

Hintaan sisältyy hoitovoide.

 

Kampanja: Puuterikulmat + Silmien rajaukset kesäkuntoon, yht. 360,00

Vahvistus 195,00

 

Varaa aika, soita tai tekstaa: Marjut Hämäläinen, 050 558 8174

tai La Boutiq, Timma

bottom of page