Permanent Eyebrows Makeup in Progress

Kestopigmentointi

Kestopigmentointi korostaa kasvojesi luonnollista kauneutta, säästät meikkausrutiineissa ja näytät aina huolitellulta.  Se sopii myös alopeetikoille ja niille, jotka eivät voi tai halua käyttää meikkiä.

Kulmien, silmänrajausten tai huulien pigmentointi vaatii yleensä kaksi käsittelykertaa. Pigmentointi  tehdään koneella, ja se on kuin tatuointia, mutta tässä tekniikassa neula ei mene yhtä syvälle ihoon.  Se kestää iholla n. 1-3 vuotta. Käsittelyssä käytetään steriilejä neuloja ja pintapuudutusainetta, joten se on käytännössä kivutonta. Pigmentointi haalistuu ajan mittaan jonkin verran, mutta sitä on myöhemmin helppo vahvistaa. 

Ensimmäiseen käsittelyyn on hyvä varata aikaa n. 2-3 tuntia.  Toinen kerta tehdään n. 4-6 viikon kuluttua, ja siihen menee n. 1,5-2 h.  

Pigmentointi, muodot ja sävyt, suunnitellaan ensin huolellisesti asiakkaan piirteisiin sopiviksi, asiakkaan toiveita kunnioittaen. Ensimmäinen pigmentointi haalistuu yleensä n. 40% ja on suositeltavaa käyttää hoitovoidetta hyvin ohuesti n. viikon ajan. Jos pigmentoituun kohtaan ilmaantuu rupea, sitä ei saa poistaa. Saunomista  tulee välttää parin viikon ajan.

KÄSITTELYN AIKANA PIGMENTOIJA KÄYTTÄÄ FFP2-MASKIA.

fPigmentointi2.jpg

Silmänrajaus

fPigmentointi1.jpg

Puuterikulmat

fPigmentointi3.jpg

Huulten kestopigmentointi

HINNASTO

Hinnat sisältävät alv 24%, yhden vahvistuskerran sekä hoitovoiteen.

Puuterikulmat 225,00  (norm. 280,00)

Silmänrajaus  195,00  (norm. 240,00)

Huulten rajaus ja täyttö värillä  225,00  (norm. 280,00)

 

Varaa aika, soita tai tekstaa:   puh. 050 558 8174  Marjut Hämäläinen